با فریز کردن اصولی گوشت میتوانید مدت زمان بیشتری از آن ها با همان کیفیت اول بدون تغییر بو و طعم نگهداری کنید.
گوشت به چند بخش تقسیم میشود گوشت خورشتی ، چرخ کرده ، استخوان دار برای اینکه گوشت را بسته بندی کنید باید اول نوع آن را مشخص کنید .
معمولا برای بسته بندی گوشت چرخ کرده و خورشتی از ظرف فریزر مدل ساده لاولی و ظرف فریزری مدل چهار خانه لاولی استفاده میکنند.
برای گوشت استخوان دار به دلیل بزرگ بودن تکه ها از محصولات زیر استفاده میکنند.
فریزری 6 پارچه قفلی مربع لاولی
فریزری 6 پارچه قفلی مستظیل لاولی
سرویس 8 پارچه فریزری طرح ترک لاولی
سرویس 10 پارچه فریزری طرح ترک لاولی
فریزری 8 پارچه قفلی مربع لاولی
فریزری 8 پارچه قفلی مستطیل لاولی
البته قابل ذکر است که با توجه به حجم بسته بندی باید ظروف را انتخاب کنیم.